Algemene voorwaarden                         14 januari 2013      

 

Voorwaarden voor het aangaan van een consult:

Alvorens een consult te ontvangen, dient u uw huisarts te bezoeken ivm de klacht/probleem. Uitspraken over medicijnen, ziekten/aandoeningen doe ik niet, hiervoor is uw huisarts verantwoordelijk. U mag uw huisarts inlichten over uw bezoek/behandeling aan de praktijk.Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Tijdens een consult houdt u behalve uw schoenen alle kleding aan, voor de hygiëne heb ik schone fleecesokken/-dekens te leen. Gelieve geen sieraden/riemen te dragen tijdens de behandeling. Voor mijn eigen gezondheid en het gemak van de behandeling, ligt of zit de ontvanger op een daar voor goed gekeurde behandeltafel. Zonder uw toestemming zal ik u beslist niet aanraken. Alles wat er besproken wordt blijft onder ons. Iedereen die behandeld wordt ondergaat dit op vrijwillige basis, ook kinderen. Na het intake gesprek kan de behandeling beginnen. 

 

Annulerings voorwaarden:

Mocht u een afspraak niet kunnen nakomen dan verzoek ik u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Als u mij niet persoonlijk kunt bereiken, kunt u een e-mail what's app of sms achter laten. Indien u een gemaakte afspraak niet tijdig afzegt, breng ik hiervoor de helft van de prijs van het gemaakte consult cq afspraak in rekening. Deze faktuur ontvangt u via de post of e-mail en dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.

 

Betalingsvoorwaarden: 

Behandelingen in de praktijk of op locatie dienen ter plekke contant te worden voldaan. 

Behandelingen op afstand vooraf contant óf via telebankieren .

 

 

LINDA DAVINA

AALSTSTRAAT 7

7559 NJ HENGELO

KVK   : 56957661

BTW  : NL 101730081 B01

IBAN: NL03 RABO 0180 4315 44

074-2772157  /  06-18116308

WWW.LINDAVINA.NL

 

 

Belangrijk:

Iedereen die een consult of opdracht aangaat dient deze voorwaarden te hebben gelezen. Indien nodig heb ik een copy van deze voorwaarden ter inzage in de praktijk.

DE ENGELEN STAAN IN DE RIJ OM ONS TE HELPEN, ROEP ZE EENS AAN DAAR WORDEN ZE BLIJ VAN !