Even voorstellen

Wie ben ik:

Linda Theresia Hermina Gieskes-Davina

Ik ben geboren op 30 oktober 1970 in Almelo bij mijn lieve ouders Diny Davina-van Os en Leo Davina, beiden geboren in Borne. Ik ben samen met mijn zusje Odette opgegroeid in Borne en Neede. Op 1 januari 1989 heb ik mijn man Freddie Gieskes leren kennen en na vier jaar verkering en aansluitend drie jaar te hebben samengewoond in Eibergen, zijn we op 29 maart 1996 getrouwd. Na de geboorte van onze twee zoons, Jordi '98 en Brian '99, verhuisden we in mei 2000 naar Hengelo (ov). 

 

Mijn "gaven":

Al als klein meisje hoorde ik op mijn slaapkamer bepaalde geluiden, ik wist toen al dat het mijn lieve overleden Omaatje van Os was. Maar als 11,12 jarige was ik als de dood dat ik haar zou zien en vroeg dan ook vriendelijk of ze zich niet toonbaar wilde maken, ik was gewoon bang voor het onbekende. Oma had er wel begrip voor, dus wanneer ik haar vroeg te stoppen met de geluidjes die ze maakte, deed ze dat meteen. Ik hoefde dus eigenlijk niet bang te zijn, maarja...wist ik veel.

Altijd heb ik het gevoel gehad, helende energie in mijn handen te hebben, maar helaas er gebeurde nooit iets wanneer ik mijn handen ergens boven hield. Door mijn levenservaringen werd ik sterker en sterker, mijn intuïtie liet en laat me zelden in de steek. Daar kan ik echt op vertrouwen. Inzichten en ervaringen brachten mij in 2010 naar een cursus voor reiki 1. Ik kwam er om iets los te maken in mij zelf, iets wat er altijd al zat, maar nog niet tot uiting kwam. Mijn helende en helpende krachten voor anderen. Mijn 'gebed' werd verhoord en wat tot dan toe niet was, kwam nu alsnog. Een week na de cursus werd me duidelijk gemaakt dat ik met een biotensor zou "moeten" gaan werken. Ik ben goedgelovig, nieuwsgierig en in voor een uitdaging, dus heb ik het advies opgevolgd. Ik werk nog steeds met mijn "toverstokje", ze helpt me met het op zoeken, oplossen van blokkades en met het beantwoorden van bepaalde vragen. In 2011 heb ik reiki 2 en in 2012 ook een cursus intuïtieve ontwikkeling afgerond.  Op 14 januari 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Ik hoop nog heel lang, heel veel mensen en dieren te mogen helpen op hun weg in dit mooie leven.

 

Dankwoordje:

Ik dank mijn man en kinderen voor de ruimte en tijd die ik krijg om dit werk te kunnen doen.

Trots op en dankbaar voor mijn ouders, mijn gids Bulu, de engelen en in het bijzonder Dhr. G. Wissink, Mevr. Y. Kaspers voor de lessen en inzichten die ik van hen heb mogen ontvangen.

 

 

Met vriendelijke groet,

Linda Gieskes-Davina